Входни и интериорни дървени врати

Предлаганите от "Примроус" ЕООД входни и интериорни врати могат да бъдат изработени от следните видове масивна дървесина: смърч, бял бор, бук, дъб и ела. Дървеният материал е трислойно слепен, което гарантира липсата на каквито и да е усуквания, измятания и изкривявания във времето.

Вратите могат да бъдат тонирани в цветове по желание на клиента. Ширините на касите на вратите могат да бъдат от 60 до 80 см, с первази. Орнаментните стъкла – по желание на клиента – могат да бъдат: сталактити, скреж, матар и други. Изработката е в рамките на 30 работни дни. Цените са конкурентни спрямо PVC и алуминий.

Входните врати се изготвят с дебелина 6,2 см, с 5 броя панти, тройно регулируеми, с комбал, който не създава допълнителен проблем при отваряне и затваряне. Дръжките са с тришинен лагерен пръстен. Бравите са с касов ключ по желание на клиента.

Интериорните врати са с дебелина 4,2 см, с 3 броя панти, тройно регулируеми. Ново приложение в момента са падащите прагове, които обират кривините на пода.

Входни и интериорни дървени врати - модел 1, модел 2 и модел 3 Входни и интериорни дървени врати - модел 4, модел 5 и модел 6 Входни и интериорни дървени врати - модел 7, модел 8 и модел 9 Входни и интериорни дървени врати - модел 10, модел 11 и модел 12 Входни и интериорни дървени врати - модел 13, модел 14 и модел 15 Входни и интериорни дървени врати - модел 16, модел 17 и модел 18 Входни и интериорни дървени врати - модел 19, модел 20 и модел 21 Входни и интериорни дървени врати - модел 22, модел 23 и модел 24

Дървена дограма

"Примроус" ЕООД, гр. Пловдив предлага следните видове трипластови прозорци от иглолистна дървесина:

Дървена дограма - трипластови прозорци от иглолистна дървесина
Трипластов прозорец: Цена:
На щок (отваряем) По запитване
На щок (неотваряем) По запитване
На щок с каса и перваз (отваряем) По запитване
На щок с каса и перваз (неотваряем) По запитване
Немски обков
Немски обков: Цена:
Едноосово на крило По запитване
Двуосово на крило По запитване