Входни и интериорни дървени врати

Предлаганите от "Примроус" ЕООД входни и интериорни врати могат да бъдат изработени от следните видове масивна дървесина: смърч, бял бор, бук, дъб и ела. Дървеният материал е трислойно слепен, което гарантира липсата на каквито и да е усуквания, измятания и изкривявания във времето.

Вратите могат да бъдат тонирани в цветове по желание на клиента. Ширините на касите на вратите могат да бъдат от 60 до 80 см, с первази. Орнаментните стъкла – по желание на клиента – могат да бъдат: сталактити, скреж, матар и други. Изработката е в рамките на 30 работни дни. Цените са конкурентни спрямо PVC и алуминий.

Входните врати се изготвят с дебелина 6,2 см, с 5 броя панти, тройно регулируеми, с комбал, който не създава допълнителен проблем при отваряне и затваряне. Дръжките са с тришинен лагерен пръстен. Бравите са с касов ключ по желание на клиента.

Интериорните врати са с дебелина 4,2 см, с 3 броя панти, тройно регулируеми. Ново приложение в момента са падащите прагове, които обират кривините на пода.

Входни и интериорни дървени врати - модел 1, модел 2 и модел 3 Входни и интериорни дървени врати - модел 4, модел 5 и модел 6 Входни и интериорни дървени врати - модел 7, модел 8 и модел 9 Входни и интериорни дървени врати - модел 10, модел 11 и модел 12 Входни и интериорни дървени врати - модел 13, модел 14 и модел 15 Входни и интериорни дървени врати - модел 16, модел 17 и модел 18 Входни и интериорни дървени врати - модел 19, модел 20 и модел 21 Входни и интериорни дървени врати - модел 22, модел 23 и модел 24

Входни и интериорни HDF врати

"Примроус" ЕООД предлага на вашето внимание входни и интериорни врати, изработени от HDF плоскости. HDF (high density fibreboard) плоскостите са усъвършенствана версия на MDF (medium density fibreboard) плоскостите. И двата материала се произвеждат посредством сухо пресоване на фини дървесни частици при висока температура и налягане. Основната разлика е, че HDF плоскостите се произвеждат при по-висока температура и налягане и са импрегнирани с по-голямо количество естествени смоли и лепила в сравнение с MDF плоскостите, което ги прави много по-здрави и устойчиви.

Предимства на HDF плоскостите:

  • HDF плоскостите осигуряват високи нива на шумо- и топлоизолация.
  • HDF плоскостите са с по-висока плътност, по-голяма здравина и по-висока ударо- и износоустойчивост в сравнение с MDF плоскостите, което е предпоставка за по-дълъг експлоатационен живот на вратите, изработвани от тях.
  • HDF плоскостите са с висока влагоустойчивост – интериорните HDF врати са подходящи за помещения с умерена до средна влажност, тъй като не се раздуват, деформират и разрушават от влагата (за разлика от ПДЧ вратите), стига, разбира се, да не се мокрят системно и директно с вода.
  • HDF плоскостите са с висока устойчивост на гъбички и мухъл за разлика от MDF плоскостите, които са със средна устойчивост, и естествената дървесина, която създава отлични условия за тяхното развитие. Това прави интериорните HDF врати изключително хигиенични.
  • Повърхността на HDF плоскостите е много по-гладка от тази на MDF плоскостите, поради по-високата температура на пресоване, което е предпоставка за по-лесното им почистване.
  • HDF плоскостите са много по-евтини от плоскостите от естествена (масивна) дървесина.

Предлаганите от нас HDF врати са с крило и каса от плътен HDF и плаващи первази.

Цени на интериорните HDF врати: от 145 до 530 лв.

Цени на порталните интериорни HDF врати: от 260 до 425 лв.

Цени на входните HDF врати: от 750 до 1050 лв.

Срок за доставка: 10 работни дни.

Интериорни HDF врати - модел DK-07 Интериорни HDF врати - модел DK-08 Интериорни HDF врати - модел DK-09 Интериорни HDF врати - модел DK-18 Интериорни HDF врати - модел DK-39 Интериорни HDF врати - модел DK-42 Интериорни HDF врати - модел DK-47 Интериорни HDF врати - модел DK-49 Интериорни HDF врати - модел DK-52 Входни и интериорни HDF врати - модел 1, модел 2 и модел 3 Входни и интериорни HDF врати - модел 4, модел 5 и модел 6 Входни и интериорни HDF врати - модел 7 и модел 8

Дървена дограма

"Примроус" ЕООД, гр. Пловдив предлага следните видове трипластови прозорци от иглолистна дървесина:

Дървена дограма - трипластови прозорци от иглолистна дървесина
Трипластов прозорец: Цена:
На щок (отваряем) По запитване
На щок (неотваряем) По запитване
На щок с каса и перваз (отваряем) По запитване
На щок с каса и перваз (неотваряем) По запитване
Немски обков
Немски обков: Цена:
Едноосово на крило По запитване
Двуосово на крило По запитване