Мебели от масив (мебели от дърво)

Внесете уникалност, стил и индивидуалност в дома ви с мебелите от масив на "Примроус" ЕООД! "Примроус" ЕООД произвежда мебели от дърво по поръчка и по индивидуален проект от над 10 вида масивна дървесина: чам (бор), дъб, бук, орех, ясен, череша, явор, венге, ироко и зебрано, както и мебели от МДФ с естествен фурнир. Повърхностната обработка на мебели се осъществява посредством байцове (на химическа или водна основа), бои и лакове на водещите производители в химическата индустрия.

"Примроус" ЕООД има дългогодишен опит в производството на дървени маси, столове, пейки, гардероби, легла, спални, секции, скринове, шкафове, кухненски шкафове, бюра, градински мебели и т.н. В следващата галерия можете да разгледате снимки на някои от проектите, по които сме работили.

Трапезна маса от дърво и стъкло, произведена от "Примроус" ЕООД Трапезна маса от дърво и стъкло, произведена от "Примроус" ЕООД Градински мебели от дърво, произведени от "Примроус" ЕООД Градински мебели от дърво, произведени от "Примроус" ЕООД Дървени маса и столове, произведени от "Примроус" ЕООД Дървени кухненски шкафове от чам, тонирани в бяло, произведени от "Примроус" ЕООД Дървен кухненски плот от бук, произведен от "Примроус" ЕООД Дървени кухненски шкафове и остров от чам, тонирани в бяло, произведени от "Примроус" ЕООД Дървени кухненски шкафове от чам, тонирани в цвят орех, произведени от "Примроус" ЕООД Секция от чам и стъкло, тонирана в цвят орех, произведена от "Примроус" ЕООД Дървени шкафове за баня, произведени от "Примроус" ЕООД Скрин от чам, тониран в бяло, произведен от "Примроус" ЕООД

Предимства на мебелите от масив

Мебелите от масив са прекрасен, натурален и екологично чист продукт, които не предизвиква алергии и осигурява безопасна и здравословна среда за вас и за децата ви! Освен това дървените мебели се отличават с изключителна износоустойчивост и здравина. При правилна поддръжка те могат да бъдат използвани десетилетия наред. При необходимост могат да бъдат полирани и повторно лакирани, за да възвърнат първоначалния си блясък и свежестта на цветовете си, а при желание от ваша страна могат да бъдат тонирани или боядисани в избраните от вас цветови нюанси. За целта се използват байцове на химическа или водна основа, както и бои и лакове на водещите производители в химическата индустрия.

Другото основно предимство на мебелите от дърво е, че те се изработват по индивидуална поръчка и по индивидуални размери, посочени лично от вас, за разлика от останалите мебели на пазара, които се изработват по стандартни размери и почти никога не пасват идеално на предвиденото за тях място.

Как да поръчате вашите мебели от масив

  1. За да поръчате мебели от масив от "Примроус" ЕООД, е необходимо да направите запитване на място в магазина ни, по телефона или по e-mail. В запитването трябва да посочите от какъв тип мебели се интересувате, с какви размери трябва да са те и какъв е предпочитаният от вас дизайн. За целта можете да ни изпратите снимки на избраните от вас мебели, скици или чертежи, ако разполагате с такива.
  2. Ние ще изготвим предварителен проект и предварителна оферта за вас. Ако ги одобрите, наш служител ще ви посети на място в удобно за вас време, за да снеме точни размери.
  3. След това ще уточним всички важни детайли, като избора на мебелен обков, избора на стъкла и механизми (повдигащи, отварящи и затварящи), условията за доставка и монтаж, и ще изготвим за вас крайна оферта.
  4. Ако приемете крайната ни оферта, ще трябва да направите авансово плащане в размер на 50% от общата стойност на поръчката, а ние ще изработим поръчаните от вас мебели от масив в рамките на 50 работни дни.

Цялостно обзавеждане за дома, вилата и офиса

"Примроус" ЕООД предлага цялостни решения за обзавеждането на дома, вилата и офиса. Освен мебели от дърво при нас можете да поръчате още: входни и интериорни дървени врати, дървена дограма, дървени стълби и стъпала, дървени кухненски плотове и др. В шоурума ни ще откриете още естествен (масивен) паркет от над 10 вида дървесина, огромно разнообразие от тонирани дъбови и чамови дюшемета, както и стотици декори трислоен и ламиниран паркет на най-добрите производители в света – Alsapan, Barlinek, Classen, EGGER, Kronoswiss, Kronotex, Sinteros, Tarkett и Weitzer Parkett.