Три нови колекции ламиниран паркет от Kronotex за 2016

Научете всичко за трите нови колекции ламиниран паркет на Kronotex - MAMMUT plus, DYNAMIC plus и EXQUISIT plus!
В началото на 2016 година Kronotex представиха три запленяващи колекции ламиниран паркет – колекциите MAMMUT plus, DYNAMIC plus и EXQUISIT plus. Всяка една от тези колекции пресъздава по стилен и запомнящ се начин актуалните за 2016 тенденции при подовите настилки, като същевременно ясно заявява и демонстрира свое собствено виждане за това какво е красиво, естетично и модерно.

Колекция MAMMUT plus

Ламинат Kronotex Macro Oak grey от колекция MAMMUT plus.
Колекцията MAMMUT plus на Kronotex обединява 9 висококачествени дъбови декора във сивата и кафявата цветови палитри, които ще Ви изумят със своите автентичност, разнообразие и съвършенство. Ламинатите от колекция MAMMUT plus ще внесат в дома Ви неповторимия уют на провинциалната селска къща и ще Ви върнат към щастливите Ви и безгрижни детски години, когато сте прекарвали лятото на село при баба и дядо.

Ламинат Kronotex Highland Oak bronze от колекция MAMMUT plus.
Размерите на паркетните дъски (1845 x 244 мм за всички модели от колекцията) са съобразени с актуалната през последните години тенденция към увеличаване на ширината и дължината на ламелите. По-дългите и широки дъски ще накарат дома Ви да изглежда по-голям и просторен.

Освен с размерите си, ламинатите Kronotex от колекция MAMMUT plus правят впечатление и с голямата си дебелина (всички декори в колекцията са с дебелина от 10 мм), както и с високия си клас на износоустойчивост (33/AC 5), което ги прави отлично решение за всички видове жилищни, търговски и публични помещения.

Колекция EXQUISIT plus

Ламинат Kronotex Avenue от колекция EXQUISIT plus.
Колекцията EXQUISIT plus на Kronotex включва 14 внимателно подбрани декора, пресъздаващи по неповторим начин така характерните за естествения паркет геометрични фигури и шарки. Сред тези декори се открояват ламинатите Kronotex Avenue, Kronotex Palace Oak Dark и Kronotex Palace Oak Light, всеки от които възпроизвежда различна техника за редене на естествен паркет – от класическата рибена кост до сложната холандска шарка (Dutch pattern).

Ламинат Kronotex Grivola от колекция EXQUISIT plus.
Друг паркет от колекцията EXQUISIT plus , който заслужава особено внимание, е Kronotex Grivola. Той представлява умела комбинация на асиметрично редуващи се светли и тъмни кафяви и бежови мотиви. Този ламинат определено не е подходящ за всеки дом, но със сигурност няма да остане незабелязан и несъмнено ще смае Вашите гости и посетители със своята оригиналност.

Ламинат Kronotex Palace Oak dark от колекция EXQUISIT plus.
Подобно на ламинатите от колекцията MAMMUT plus, ламинатите от колекцията EXQUISIT plus също се отличават с изключително голяма ширина на паркетните дъски (244 мм), благодарение на която с лекота привнасят стил и елегантност във всяко помещение. Освен това всички ламинати от колекцията са с дебелина на паркетните дъски от 8 мм и клас на износоустойчивост 32/AC4, което ги прави подходящи за употреба във всяка стая на дома Ви, както и във всички видове търговски и административни сгради със средна степен на натоварване.

Колекция DYNAMIC plus

Ламинат Kronotex Geo Oak от колекция DYNAMIC plus.
Колекцията DYNAMIC plus на Kronotex обединява десет завладяващи декора със състарен и винтидж стил. Тези ламинати, открояващи се с ясно изразена текстура и ненадмината автентичност, ще Ви позволят да развихрите въображението си и да дадете израз на своите индивидуалност и креативност.

Ламинат Kronotex Scotch Pine от колекция DYNAMIC plus.
Сред флагманите на колекцията са ламинатите Kronotex Geo Oak, Kronotex Castle Oak, Kronotex Scotch Pine и Kronotex Connex Grey, които олицетворяват перфектната комбинация на малко екстравагантност със много стил и характер.

Ламинат Kronotex Connex grey от колекция DYNAMIC plus.
Ламинатите от колекция DYNAMIC plus са с доста по-стандартни размери в сравнение с ламинатите от предходните две колекции – всички декори в колекцията са с размери 1380 x 193 мм. Паркетните дъски са с дебелина от 8 мм и клас на износоустойчивост 32/AC4.