“Примроус” ЕООД – Услуги

Примроус ЕООД - Редене, циклене, фугиране, лакиране и полиране на паркет и дюшеме
Класните майстори на компания “Примроус” ЕООД изпълняват паркетна работа от всички нива на сложност. Видове паркетна работа:

  1. Поставяне на нов естествен паркет / дюшеме – услугата включва демонтаж на стария паркет (ако има нужда), поставяне на новия паркет, циклене, фугиране, циклене и лакиране.
  2. Освежаване на стар естествен паркет / дюшеме – услугата включва циклене, фугиране, лакиране и полиране на паркета или дюшемето.
  3. Освежаване на стар естествен паркет / дюшеме с новите модерни технологии – олио и вакса. Услугата включва циклене, тониране, лакиране и покритие с вакса или олио.
  4. Комплексна реставрация на стар естествен паркет / дюшеме – услугата включва частичен ремонт на пода, циклене, фугиране, полиране и лакиране.

Паркетната работа е трудоемък и сложен процес, при който строго трябва да се съблюдава технологията и да се прилага постоянен контрол. При поставянето / реденето / монтажа на паркета са изключително важни:

  1. използването на качествени и професионални материали и инструменти;
  2. добрата и качествена замазка на пода, която трябва да бъде добре нивелирана;
  3. начинът на редене на ламелите – начинът на редене се съобразява с размера на помещението, източника на светлината в него и ъгъла, под който пада светлината.

Ако сте решили в паркета да има декоративни фигури е добре предварително да планирате разположението на всички мебели в стаята, за да избегнете опасността декоративните фигури да бъдат скрити или прекъснати от мебелите и килимите при финалната подредба на стаята.

Повече информация за предлаганите от нас услуги можете да откриете тук: https://www.parketite.com/services.html