Как да съчетаем цвета на ламината с цвета на вратите

Как да съчетаем цвета на ламината с цвета на вратите
Когато правите ремонт е изключително важно да имате предварително изработен интериорен проект. Изборът на цветова палитра и хармоничното съчетаване на нюансите обаче се оказва нелека задача. Затова тук се намесваме ние, екипът от “Примроус” ЕООД, за да ви дадем няколко полезни съвета.

Цветът на ламината има значение за цвета на вратите и стените, а те за цветовете на мебелите. Т.е. изборът на цвят за ламинирания паркет повлича след себе си избора на цветове за всички други детайли в помещението.

Цветът на вратите може да се отличава от цвета на ламината, може да имат един-два нюанса разлика, а може и да бъдат абсолютно еднакви.

Пълното цветово съвпадение на вратите и ламината е подходящо за кухнята, коридора, помещенията с по-малко светлина и по-големите помещения. В тези случаи особено подходящи са златистите нюанси на дъба, които създават зрителна илюзия за простор.

Ако сте решили да купувате скъп ламинат с високи показатели, който да ви служи дълго време, е добре да се спрете на някой универсален (ненатрапчив) цвят. Това ще ви спести много главоболия и проблеми ако решите да промените интериора на стаята на един по-късен етап.

One thought on “Как да съчетаем цвета на ламината с цвета на вратите

  1. Отдавна не съм попадала на подобно нещо, приятно се чете
    и като цяло моля за повече и по-често, защото прекараното време
    тук със сигурност не е загубено време.

Comments are closed.